Valante Klantenservice logo

Alle artikelen

Handleiding & instructies

Handleidingen

Hieronder vindt u de Nederlandse handleidingen van onze smartwatches. Hier vindt u alle antwoorden op de vragen in verband met de werking, verbinding en functies van uw horloge. Valante Smartwatch. Valante Smartwatch Plus. Valante Luxe Smartwatch (ou

Waar kan ik de applicatie downloaden?

Twijfelt u welke app u moet gebruiken? De beste manier om de juiste app te downloaden is door de QR-code in de meegeleverde handleiding te scannen. Hieronder vindt u nog eens het volledige lijstje:. Valante Smartwatch: H Band. https://apps.apple.com/

Hoe kan ik het metalen bandje verstellen?

U kunt heel eenvoudig met een schroevendraaier of pin de lengte van de band aanpassen, dat hoeft u niet in de winkel te laten doen! Hieronder kunt u zien hoe u de lengte van de horlogeband kunt aanpassen.