Valante Klantenservice logo
Valante Klantenservice logo

Alle artikelen

BloeddrukmeterBijgewerkt 10 days ago

1. Is de smartwatch een medisch of wetenschappelijk instrument? Nee, een smartwatch is geen medisch of wetenschappelijk instrument. De weergegeven bloeddrukwaarden zijn louter indicatief.

2. Hoe kan ik de beste metingen krijgen met mijn smartwatch? Om de beste metingen te krijgen, draag de smartwatch strak om de pols, zonder te praten of te bewegen. Houd uw pols ter hoogte van uw borst tijdens de meting.

3. Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat mijn persoonlijke instellingen correct zijn? Controleer in de app of al uw persoonlijke instellingen goed zijn ingevuld. Dit helpt om nauwkeurigere metingen te krijgen.

4. Zijn de waarden van de smartwatch betrouwbaar voor mensen met arteriële aandoeningen? Voor mensen met arteriële aandoeningen zullen de waarden hoe dan ook afwijken van medische toestellen. Het is belangrijk om bij twijfel altijd een medisch professional te raadplegen.

5. Waarom kunnen de waarden van de smartwatch verschillen van die van een medisch toestel? De smartwatch meet bloeddruk op een niet-klinische manier, waardoor de waarden kunnen afwijken van die van een medisch toestel, vooral bij mensen met arteriële aandoeningen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee