Valante Klantenservice logo
Valante Klantenservice logo

Alle artikelen

Waterdichtheid van smartwatches en smart ringBijgewerkt 9 days ago

Waterdichtheid IP67

Onze Valante Smartwatches met IP67-classificatie zijn ontworpen om bestand te zijn tegen stof en water. Wat betekent IP67?

IP67: Volledige bescherming tegen stof en onderdompeling in water tot 1 meter diepte voor een duur van maximaal 30 minuten.

Waterdichtheid IP68

Valante Smartwatches met een IP68-classificatie bieden een hogere mate van bescherming. Wat betekent IP68?

IP68: Volledige bescherming tegen stof en onderdompeling in water dieper dan 1 meter, volgens de specificaties van de fabrikant (meestal tot 1,5 meter diep voor een langere duur).

Belangrijke Waarschuwingen

Hoewel onze smartwatches waterdicht zijn, zijn er enkele belangrijke waarschuwingen om te overwegen:

Vermijd Contact met Heet Water en Dampen: Hete dampen bevatten kleine partikels die de smartwatch kunnen binnendringen en na afkoeling condensatie kunnen veroorzaken, wat kan leiden tot schade.

Droog de Smartwatch Goed Af: Na blootstelling aan water raden we aan om uw toestel goed droog te maken om langdurige blootstelling en mogelijke schade te voorkomen.

Langdurige Blootstelling aan Water: Dit kan de batterijduur van uw smartwatch verminderen. Probeer langdurige blootstelling aan water zoveel mogelijk te vermijden.

Waterdichtheid van Smart Ringen

Onze Smart Rings hebben een 5ATM-waterdichtheid, wat betekent dat ze geschikt zijn om te duiken. Voor meer gedetailleerde specificaties, zie de productomschrijving.

Opgelet!

Met deze richtlijnen zorgt u ervoor dat uw Valante Smartwatch in optimale staat blijft en zijn prestaties behoudt. Let op dat er geen garantie is voor verkeerd of onzorgvuldig gebruik in vochtige omstandigheden. Bedankt voor uw vertrouwen in Valante!

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee